Päiväkoti Pikkutassu, Kajaani

 

Hae päiväkotipaikkaa

Nallukat

Pikkutassun Nallukoilla Halinallet ja Tahmatassut viettävät arkeaan pitkälti samaan tapaan kuin Mörriköillä leikkien, ulkoilun ja muiden aktiviteettien parissa.

Nallukoiden Halinallet-ryhmä on nimenomaan pienille 1-3 -vuotiaille lapsille tarkoitettu ryhmä, jossa päivät etenvät lasten rytmin mukaan. Hoitajamme tietävät, kuinka tärkeä aikuisen syli on pienelle lapselle, joten varmistamme, että Halinallet saavat nimensä mukaiset halinsa aina, kun he haluavat.

Nallukoilla molemmissa ryhmissä työskentelee kolme varhaiskasvattajaa; yksi lastentarhaopettaja ja kaksi lastenhoitajaa. Varhaiskasvattajien lisäksi Nallukoilla työskentelee päiväkotiapulainen, joka sujuvoittaa päiväkotimme arkea. Näin voimme varmistaa, että lasten tarpeet voidaan huomioida kattavasti ja päivähoidon laatu säilyy edellyttämällämme tasolla suuremmasta ryhmäkoosta huolimatta.

Hae lapsellesi päivähoitopaikkaa Pikkutassun Nallukoista!

Päiväkoti Pikkutassun Nallukat

Lehtikankaantie 33, 87500 Kajaani
Puh. 045 649 8446
pikkutassu.nallukat@kajaani.net
Avoinna arkisin klo: 6.30-16.30

Päiväkoti Pikkutassu Nallukat on avannut ovensa joulukuussa 2015 Lehtikankaantielle. Päiväkodissa on 14-21 paikkaa 3-6 vuotiaille lapsille, ja 8-12 paikkaa 1-3 vuotiaille lapsille. Meillä työskentelee tällä hetkellä 6 koulutettua varhaiskasvattajaa sekä 1 päiväkotiapulainen.