Päiväkoti Pikkutassu, Kajaani

 

Hae päiväkotipaikkaa

Päiväkoti Pikkutassu

Päiväkoti Pikkutassu on Kajaanin Lehtikankaan alueella toimiva päiväkoti, joka koostuu kahdesta yksiköistä, Mörriköistä ja Nallukoista. Päiväkodeissamme on hoitopaikkoja jopa kuudelle kymmenelle 1-6 -vuotiaalle lapselle. Päivähoidon lisäksi järjestämme Mörriköissä esikouluopetusta.

Päiväkoti Pikkutassussa päivähoito järjestetään pitkälti lasten ehdoilla, erityisesti Nallukoiden 1-3 -vuotiaiden lasten ryhmässä. Haluamme varmistaa, että päivähoito ja esiopetus on mahdollisimman kodinomaista ja turvallista lapsen yksilöllistä kasvua tukevaa. Tärkein tavoitteemme on, että lapsen kehitystä tuetaan niin, että hänellä on mahdollisuus kasvaa myönteisen minäkuvan ja terveen itsetunnon omaavaksi yksilöksi.

Molemmat päiväkotimme toimivat samojen periaatteiden ja toiminta-ajatuksen mukaan. Päivähoitomme perustuu perheen ja henkilökuntamme luottamukseen ja avoimeen vuorovaikutukseen. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja perinteisten aktiviteettien lisäksi tarjoammekin myös nykyaikaista esiopetusta. Yksilölliset tarpeet ja kiinnostuksen kohteet otetaan huomioon pienryhmissä.

Päiväkotimme palvelevat koko vuoden ympäri ja ovat auki myös lomakausina, jolloin päiväkodit yhdistyvät. Lapsellenne on siis päivähoitopaikka saatavilla aina, kun tarve niin vaatii!

Päiväkoti Pikkutassu

Koulukuja 2
87300 KAJAANI
Päiväkodin puhelin 08 625 453
Gsm 040 171 3385

Päiväkodin henkilökunta:
Tuula Kukkonen, päiväkodin johtaja, gsm 050 369 6531
Marjo Kivioja, lastentarhanopettaja
Tiina Rytkönen, lastenhoitaja
Tea Hyvönen, lähihoitaja