Vauhtiviikset 4–6-vuotiaille

Päiväkoti Pikkutassun isoimmat lapset menevät Vauhtiviiksiin, joka on ryhmä 4–6-vuotiaille lapsille. Vauhtiviiksiin kuuluu myös eskari, jossa toteutamme nykyaikaista ja hauskaa esikouluopetusta muun varhaiskasvatuksen ohessa.

Päiväkotiryhmille suunnitellaan aina toiminnantäyteinen ja monipuolinen viikko-ohjelma, jonka sisältö tukee lapsia kehittymään ja oppimaan mahdollisimman hauskojen juttujen avulla. Kehitymme yhdessä viikoittain ulkoilun, kädentaitojen, musiikin ja liikunnan kautta, ja joka päivä lapset saavat tietenkin myös ulkoilla ja leikkiä vapaasti ilman ohjattua toimintaa.

Olemme suunnitelleet varhaiskasvatuksen käytänteet niin, että hoito olisi mahdollisimman turvallista ja kodinomaista. Tässä merkittävässä osassa on tietenkin ihana, osaava ja ennen kaikkea pysyvä henkilökuntamme, jonka lapsi oppii tuntemaan hyvin päiväkodissa olon aikana. Yksityinen päiväkoti on toiminut Kajaanissa jo 20 vuoden ajan, joten kehitämme toimintaa jo vuosikymmenten kokemuksella aina vain laadukkaammaksi. Tavoitteemme on tukea kaikkien päiväkodissa käyvien lasten kehitystä ja kasvua niin, että lapsella on täydet mahdollisuudet kasvaa terveen itsetunnon ja myönteisen minäkuvan omaavaksi yksilöksi.

Vauhtiviiksien ohjaajat

Vauhtiviiksiä ohjaa tuttu varhaiskasvatuksen opettaja sekä kaksi varhaiskasvatusken lastenhoitajaa. Näin huolehdimme siitä, että lapset tuntevat olonsa turvalliseksi päivähoidossa ja vastaavasti myös päivähoito sujuu hyvin ja turvallisesti, kun ohjaajat tuntevat omat ryhmänsä.

Vauhtiviikset tavoittaa puhelinnumerosta 040 171 3385

Hae hoitopaikkaa Vauhtiviikselle